Dolaylı Ortaokulu


Vizyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi a kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar: 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SBS BAŞARILARIMIZ 10 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİ 2 ÖĞRENCİ SPOR LİSESİ 4 ÖĞRENCİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2 ÖĞRENCİ ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ 6 ÖĞRENCİ ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ 4 ÖĞRENCİ ANADOLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LGS BAŞARILARIMIZ 1 ÖĞRENCİ FEN LİSESİ 3 ÖĞRENCİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 3 ÖĞRENCİ PROJE OKULLARI

Saatler: 08.50 - 15.00
Isınma: Katı Yakıt
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okuluz taşımalı eğitim merkezi olup sekiz tane taşıma servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0462 353 2015

Belgegeçer - (462) 353 2075

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://doo.meb.k12.tr

Adres - DOLAYLI MAH. GÖLLER KÜME EVLERİ DOLAYLI ORTA OKULU BLOK NO: 119 ORTAHİSAR / TRABZON

Öğretmen :14
Öğrenci :85
Derslik :5
Konferans Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2050
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri merkeze bağlı mahalledir.

Adres - DOLAYLI MAH. GÖLLER KÜME EVLERİ DOLAYLI ORTA OKULU BLOK NO: 119 ORTAHİSAR / TRABZON

Ulaşım Okulun bulunduğu yer il merkezine bağlı köy olduğundan belirli saatlerde yolcu taşıyan minibüsler bulunmaktadır. Öğretmenlerin okula ulaşımı öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. 2021 Yılından itibaren mahallemize Belediye otobüs seferleri başlamış olup ulaşım Belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 13 km